De laatste namen: BRNS, Whispering Sons, Bad Breeding, Will Samson, dj Eppo Janssen,...

15/06/2017

Op 4 & 5 augustus vieren we de 10e AFF-editie op de vertrouwde site aan C-mine in Genk! Hadden we je met o.a. The Notwist, George Fitzgerald en Sinkane al enthousiast gemaakt? Dan doen we er vandaag met 12 (!) nieuwe namen nog een laatste schepje bovenop!

Het Brusselse fenomeen BRNS is terug en komt naar AFF17 met een nagelnieuwe -en stééngoede- plaat in de ongeopende rugzak.

Uit het buitenland zakken te ontdekken parels BAD BREEDING, UNIFORM en WILL SAMSON af(f). Het Britse BAD BREEDING en het New Yorkse UNIFORM zijn kwaad, én ontgoocheld, en verpakken die emoties in punktrashmetal en tribale noise. De Britse folkie WILL SAMSON escorteert je dan weer richting zevende delirium met verstilde prachtsongs.

Postpunkcombo WHISPERING SONS uit Houthalen veroverde in 2016 het hoogste schavot van Humo’s Rockrally. Nog uit Limburg komen Pukkelpopper DJ EPPO JANSSEN, de kierewiete Swans-adepten van EL YUNQUE en de mathrock-bazen van SIX HANDS.

Uit Poppunts talentvijver Vi.be visten we tot slot vier ruwe diamanten die zullen AFFtrappen. POPPEL grossiert in zomerse 90’s indierock terwijl het jonge Limburgse FORNET excelleert in rauwe postpunk. BERG en UMM komen beiden dan weer uit Gent en doen denken aan de intrigerende pop van Warpaint en Lower Dens.

Hiermee is de AFFiche helemaal AFF. AFF blijft gratis toegankelijk bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest.