AFFkondiging #4 - Dansen op vrijdag met Derrick Carter (US), Deetron (CH) en vele anderen!

11/06/2018

Nadat eerder al o.a. Sun Kil Moon (US), Eefje De Visser (NL), Algiers (US) en Gruppo Di Pawlowski werden aangekondigd voor zaterdag 4 augustus, is Absolutely Free Festival trots om vandaag de line-up voor vrijdag 3 augustus aan jullie voor te stellen. Traditiegetrouw mikt AFF op de dansbenen en de liefhebber van de betere elektronica met ook dit jaar weer nationale en internationale kleppers in het genre.

             De legendarische DJ Derrick Carter (US) is de headliner, en brengt zijn platentas vol zwoele house, soul en old skool disco mee. De Zwitser Deetron, die al werkte met Jamiroquai en Todd Terje, brengt dan weer eclectische mix van techno, house en funk waar fijnproevers gretig van zullen smullen. In de XPRMNT-stage komt dan weer Le Motel langs, de man die kompaan Roméo Elvis afgelopen jaar naar ongeziene hoogtes stuwde, en ook onder eigen naam uitgroeide tot de meest avontuurlijke producer van ons kleine landje. Of wat dacht u van een DJ-set van STUFF.-drummer en muzikaal wonderkind Lander Gyselinck, of de heerlijk dromerige techno van Huerco S. (US)? Beide heren schuimen de grenzen van het muzikale spectrum af zonder de beat ook maar één seconde uit het oog te verliezen. Kong, u welbekend van Studio Brussel, 22tracks, of een van zijn ontelbare andere projecten, mag op vrijdag het licht uitdoen. De jonge aanstormende garde wordt dan weer vertegenwoordigd door DJ Mania-winnaar Timmerman, Susobrino en Pippin.

Zo is de line-up voor AFF18 weer rond! Hou de site in de gaten voor nieuws over de randactiviteiten en cateraars, en noteer 3 & 4 augustus in je agenda!